keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kirpparilta löydetty laukku

Elikkäs kesä meni ja syksy on taas saapunut. Kesä meni ihan vaan lomaillessa ja löhöillen. Aurinkoa oli riittävästi ja lämmöstä saatiin nauttia. Asunnon lämpötilakin kohosi aina sinne +32 asteeseen, joten mikään näpertely ei tullut kysymykseenkään. 

Nyt taas ajatukset alkaa kulkea kirkkaina, kun vihdoin asunnossa on viileämpää :D

Kirppareita on taas kierretty ahkerasti ja tein ihanan löydön. Vanhan nahkalaukun, kunto oli mitä oli ja hinta aika suolainen. Ensin laukku saikin jäädä pöytään odottamaan uutta omistajaa joka antaisi sille uuden elämän.
Näin kuitenkin laukusta seuraavana yönä unta ja minun oli palattava hakemaan laukku, vaikka hinta kirpaisi ja kevensi kukkaroani melkoisesti.

Juu piilotin laukun kyllä ensin tuolta paremmalta puoliskoltani, koska hepulin se olisi saanut nähdessään laukun!




Kuvat ei kerro koko totuutta laukusta. Likainen ja pölyyntynyt laukku kyllä oli mutta nahka ja yleisilme laukussa oli täysin kunnossa, mutta kuitenkin en siinä kunnossa laukkua olisi viitsinyt käyttää. 

Hetki siinä meni kun mietin ja etsin tietoa siitä mitä nahalle täytyy tehdä, että sitä voi "elvyttää". Onneksi kaapista löytyi nahalle sopivaa puhdistusvaahtoa, jolla sain puhdistettua laukkua ensin. Sitten kiillottelin ruosteisia metalliosia ja lopuksi öljysin laukun parafiiniöljyllä. (kiitokset vaan taas isälle siitä, että joskus tällaista oli minulle mukaan laittanut ihan johonkin toiseen tarkoitukseen!)

Tässä sitten lopputulos, voin ylpeänä sitä mukanani kannella!




Laukku sai uuden elämän, vaikka näyttääkin vielä juuri niin vanhalta kun on!




Juu, posti toi minulle eilen paketin, mikä sisälsi vanhaa kunnon jeesusteippiä! Kylläkin kuviollista, tuolla se pöydällä odottelee. Saas nähdä mitä syntyy vai syntyykö mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti